Bli kvitt søtsuget med superkaffe
Den norske metoden hylles av tidligere Miss Universe, Mona Grudt: ”Det er enkelt”.


En god kaffe som minsker søtsuget og stabiliserer blodsukkeret. Her er den norske metoden som kan hjelpe deg på veien mot en bedre helse.
– Det er enkelt! Bare drikk CoffeeSlender sammen med måltidene dine, sier den norske skjønnhetsdronningen og tidligere Miss Universe, Mona Grudt.

Test kaffesuksessen i 30 dager – for bare 199 kroner (nå med 50% rabatt)!

Nordmenn er mer opptatt av god helse og sunn livsstil enn noen gang. Statistikken viser likevel at nesten halvparten av alle nordmenn lider av overvekt eller fedme. Årsakene er flere, blant annet dårlig kosthold og for lite mosjon. Andre årsaker kan være genetiske forutsetninger, sykdom eller medisiner som påvirker kroppens funksjoner.

Monica Johansen er en av mange nordmenn som er i sistnevnte kategori.
– Jeg har diabetes og fikk som følge av det et hjerteproblem, bare 45 år gammel. Det medfører at jeg må ta veldig mange ulike medisiner, og det har gjort at jeg har gått opp ekstra mange kilo, sier hun.

Akkurat nå: Prøv CoffeeSlender – uten bindingstid

Akkurat som mange andre nordmenn testet 45-åringen ulike slankekurer, uten resultat. Vendepunktet kom da en venninne kom med et tips – CoffeeSlender. Drikken, som er utviklet i Norge, er en ny kaffevariant som gjør at mange opplever redusert søtsug og en stabilisering av blodsukkeret. Dette gjør det enklere å unngå søtsaker som er ødeleggende for reisen til en lettere kropp. Med trening, riktig kosthold og motivasjon er produktet perfekt for deg som vil gå ned i vekt. Spør bare Monica. De siste årene har hun gått ned 30 kilo.
– Nå kommer jeg endelig inn i mine gamle klær og de trange buksene sitter som et skudd. Et ekstra pluss er at Coffeslender smaker godt, i tillegg til at det inneholder mengder av antioksidanter som kroppen behøver, sier hun.
Monica føler seg bedre enn noensinne, og er ikke i tvil om hva som er favorittdrikken.
– Jeg drikker CoffeeSlender hver dag, sier hun.

Monica er langt fra den eneste som har oppdaget fordelene med den norske superkaffen. Produktet har det siste året gjort suksess i Norden – og nå anbefales også CoffeeSlender av den norske skjønnhetsdronningen Mona Grudt, som både har vunnet Miss Universe og besøkt David Letterman.
– Jeg drikker en kopp sammen med alle måltidene mine. Det gjør at jeg kan unne meg litt ekstra saus eller noe annet til maten. I jobben min er jeg jo nødt til å passe vekten og er avhengig av mitt utseende, sier hun.

SLIK FUNGERER DET:

Etter bestillingen får du tilsendt kaffeposer som brukes på samme måte som vanlig pulverkaffe. Kok vann, bland – og drikk. Enklere blir det ikke.

BESTILL COFFEESLENDER HER – UTEN BINDINGSTID

FAKTA:

Den nye norske helsedrikken hylles ikke bare av kundene. En studie i bladet The Journal of International Medical Research 2007 viste at de som testet CoffeeSlender gikk ned 5,4 kilo. Hemmeligheten er det spesielle ekstraktet fra den grønne kaffebønnen som anvendes for å produsere Coffeeslender. Ekstraktet klorogensyre forhindrer at karbohydrater omdannes til fett, og inneholder spesielle ingredienser som er gunstig for blodsukkeret.

Les mer om CoffeeSlender her!

CoffeeSLENDER